Король, Цвітана Олександрівна2019-03-142019-03-142002Король, Ц. О. Функціонування композиції лактобактерій у м’ясному фарші / Ц. О. Король // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Mіжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 24-25 квітня 2002 р. : тези доп. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. 2. - С. 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28881Вивчено функціонування штамів видів L. casei, L. plantarum, Lactococcus lactis ssp. diacetylactis та їх композицій в ковбасному фарші. Одержані результати свідчать про здатність до розвитку дослідних лактобактерій у м’ясній сировині, та їхню перспективність використання при її ферментації. The functioning of strains of L. casei, L. plantarum, Lactococcus lactis ssp. diacetylactis and their compositions in sausage-meat has been studied. The obtained results testify to the ability to develop the studied lactobacilli in meat raw materials, and their prospects of use in fermentation.uk-UKмолочнокислі бактеріїм’ясна сировинаспонтанна мікрофлорасанітарно-показові мікроорганізмиlactic acid bacteriameat raw materialsspontaneous microflorathe sanitary-indicative microorganismsФункціонування композиції лактобактерій у м’ясному фаршіThesis