Деркач, Марія ІванівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2022-06-062022-06-062022Деркач, М. Йогурт на основі пряженого молока / М. Деркач, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 255https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37591Кисломолочні продукти вважаються найбільш розповсюдженими продуктами на ринку харчових продуктів. Особливим попитом користуються продукти з пряженого молока, які відрізняються оригінальними органолептичними показниками Їм притаманний кремовий колір та горіховий присмак за рахунок реакції Майяра – комплексної реакції амінокислот і молочного цукру - лактози.otherйогуртпряжене молокозакваскаyogurtbaked milkleavenкафедра технології молока і молочних продуктівЙогурт на основі пряженого молокаThesis