МікроРНК в регуляції метаболізму скелетних м’язів - Рачковська, Антоніна Миколаївна; Майборода, Олена Іванівна (My University, 2020)
Проведено аналіз та узагальнення літературних даних щодо досягнень у дослідженні участі мікроРНК в метаболізмі скелетних м’язів.
Keywords: кафедра харчової хімії; міоміРНК; мікроРНК; експресія генів miomiRNA; microRNA; gene expression