Мехеда, Артем ОлександровичБєлова, Карина РоманівнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир Єрофійович2018-06-182018-06-182018Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв / А. Мехеда, К. Бєлова, С. Літвинчук, В. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 397.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27634У даній роботі зроблений аналіз і надаються практичні рекомендації для застосування фізичних методів у сучасних харчових технологіях. Analysis and practical recommendations are given for application of physical methods in modern food technologies in this work.фізичні методиобробкатехнологічний процеспродукти харчуванняphysical methodstreatmenttechnological processfood productsкафедра фізики та професійної безпекиВикористання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництвOther