Використання фізичних методів у технологічних процесах харчових виробництв - Мехеда, Артем Олександрович; Бєлова, Карина Романівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович (My University, 2018)
У даній роботі зроблений аналіз і надаються практичні рекомендації для застосування фізичних методів у сучасних харчових технологіях. Analysis and practical recommendations are given for application of physical methods in modern food technologies in this work.
Keywords: фізичні методи; обробка; технологічний процес; продукти харчування; physical methods; treatment; technological process; food products; кафедра фізики та професійної безпеки