Басай, Олексій СергійовичПавлюченко, Олена Станіславівна2023-03-142023-03-142017Басай, О. Кекси з гарбузом на основі безглютенового борошна / О. Басай, О. С. Павлюченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 81-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39135Проведені дослідження вибору оптимального співвідношення компонентів композиційних сумішей: кукурудзяне: рисове та кукурудзяне: вівсяне борошно у рецептурі кексів з гарбузом. Studies have been conducted to select the optimal ratio of the components of composite mixtures: corn: rice and corn: oat flour in the recipe of cupcakes with pumpkin.otherвівсяне борошноорганолептичні показникибезглютенові кексигарбузрисове борошнокукурудзяне борошноgluten-free muffinspumpkinorganoleptic indicatorsrice flourcorn flouroat flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКекси з гарбузом на основі безглютенового борошнаThesis