Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиною - Іванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна (My University, 2013)
Проведені дослідження органолептичних і фізико–хімічних властивостей бісквітного тіста із частковою заміною пшеничного борошна вищого сорту на порошок з кабачків призводить до мін якості бісквітного тіста. За результатами експериментів встановлено, що добавка надає позитивного впливу на структуру тіста. Researches sensory and physico-chemical properties of biscuit dough with partial replacement of wheat flour zucchini powder leads to changes in the quality of biscuit dough. The experimental results revealed that the additive has a positive influence on the test structure.
Keywords: бісквітний напівфабрикат; кабачок; технологія; кондитерський виріб; biscuit semis; zucchini; technology; confection; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції