Іванов, Сергій ВіталійовичПетруша, Оксана ОлександрівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаФіліпенко, Вікторія Валеріївна2014-03-242014-03-242013Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиною / С. В. Іванов, О. О. Петруша, О. В. Нєміріч, В. В. Філіпенко // Якість і безпека харчових продуктів: міжнарода науково-практична конференція, 14-15 листопада 2013 р. –К.: НУХТ, 2013 р. – С.178-179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13399Проведені дослідження органолептичних і фізико–хімічних властивостей бісквітного тіста із частковою заміною пшеничного борошна вищого сорту на порошок з кабачків призводить до мін якості бісквітного тіста. За результатами експериментів встановлено, що добавка надає позитивного впливу на структуру тіста. Researches sensory and physico-chemical properties of biscuit dough with partial replacement of wheat flour zucchini powder leads to changes in the quality of biscuit dough. The experimental results revealed that the additive has a positive influence on the test structure.бісквітний напівфабрикаткабачоктехнологіякондитерський вирібbiscuit semiszucchinitechnologyconfectionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФормування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиноюThesis