Кириченко, Павло ОлеговичПетренко, Микола МиколайовичДорохович, Антонелла Миколаївна2016-05-112016-05-112015Кириченко, П. О. Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет / П. О. Кириченко, М. М. Петренко, A. M. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23131В роботі приведено результати дослідження можливостей розробки затяжного печива для хворих на цукровий діабет. Визначено оптимальну кількість функціональних компонентів та вплив сировини, що їх містить, на якість емульсії та тіста для затяжного печива. Спрогнозовано вплив інуліну та фруктози на терміни зберігання затяжного печива функціонального призначення. In this work the results of research capacity development protracted cookies for diabetics. The optimum number of functional components and the impact of raw materials containing them, the quality emulsions and dough for cookies protracted. Predicted effect of inulin and fructose for prolonged periods of storage cookie functionality.uk-UKзатяжне печивоцукровий діабетінулінфруктозатопінамбуркафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівprotracted cookiesdiabetesinsulinfructoseartichokeРозроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабетThesis