Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет - Кириченко, Павло Олегович; Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2015)
В роботі приведено результати дослідження можливостей розробки затяжного печива для хворих на цукровий діабет. Визначено оптимальну кількість функціональних компонентів та вплив сировини, що їх містить, на якість емульсії та тіста для затяжного печива. Спрогнозовано вплив інуліну та фруктози на терміни зберігання затяжного печива функціонального призначення. In this work the results of research capacity development protracted cookies for diabetics. The optimum number of functional components and the impact of raw materials containing them, the quality emulsions and dough for cookies protracted. Predicted effect of inulin and fructose for prolonged periods of storage cookie functionality.
Keywords: затяжне печиво; цукровий діабет; інулін; фруктоза; топінамбур; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; protracted cookies; diabetes; insulin; fructose; artichoke