Найко, Євгеній АнатолійовичПархоменко, Олена ОлегівнаВенглюк, Олександр ВолодимировичКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-09-192013-09-192013Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами / Ю. П. Крижова, Є. А. Найко, О. В. Венглюк, О. О. Пархоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 189 - 190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9793Розроблено шинки запечені з використанням функціональних комплексних сумішей в складі розсолів. Досліджені органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні показники та показник «активності води». Ham developed using comprising brines functional complex mixtures. Organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical parameters and index of "water activity" were researchedotherструктурно-механічні показникирозсолишинкадослідженняактивність водиstructural and mechanical indexesbrineshamresearchwater activityкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементамиOther