Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаУдворгелі, Лариса ІванівнаЛукашевич, І. О.2012-12-132012-12-132005Суха пшенична клейковина покращує силу борошна / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі, І. О. Лукашевич // Продукты & ингредиенты. — 2006. — № 5 (25). — С.39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4327Охарактеризовано поліпшувач якості борошна – суху пшеничну клейковину (СПК). Наведено результати досліджень по впливу якості СПК на показники якості тіста і хліба з пшеничного борошна.uk-UKякість борошнаquality of a flourсуха пшенична клейковинаdry wheat glutenкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСуха пшенична клейковина для підвищення сили борошнаArticle