Спосіб виробництва соусу (патент на корисну модель №138729) - Точкова, Оксана Василівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна (My University, 2019)
Технічний результат полягає у створенні способу виробництва соусу з підвищеною біологічною цінністю, а також розширенні асортиментного ряду продукції зі збереженням високих органолептичних показників.
Keywords: соус; кедрові горіхи; коріхово-трав'яна композиція; яблучне пюре; біологічна цінність; sauce; кафедра технології консервування; кафедра технології молока і молочних продуктів; biological value; apple puree; nut-herbal composition; pine nuts