Точкова, Оксана ВасилівнаМихалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія Віталіївна2020-10-132020-10-132019Патент на корисну модель 138729 UA,A23L23/00, A23L21/12 Спосіб виробництва соусу / Точкова О. В., Михалевич А. П., Скуйбіда В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – u201905157 ; завл. 15.05.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23, 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31961Технічний результат полягає у створенні способу виробництва соусу з підвищеною біологічною цінністю, а також розширенні асортиментного ряду продукції зі збереженням високих органолептичних показників.соускедрові горіхикоріхово-трав'яна композиціяяблучне пюребіологічна цінністьsauceкафедра технології консервуваннякафедра технології молока і молочних продуктівbiological valueapple pureenut-herbal compositionpine nutsСпосіб виробництва соусу (патент на корисну модель №138729)Technical Report