Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2014-11-262014-11-262014Дудкіна, О. О. Переваги використання та впровадження в закладах ресторанного господарства інноваційної пательні-wok / О. О. Дудкіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 601.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18690Безперечним фактом є поширення моди на азіатську кухню. З'являється все більше шанувальників гострої, з особливим смаком неординарної їжі. Але готувати ці страви у звичному європейському посуді не завжди виходить. Тому пильна увага рестораторів була спрямована на каструлі і пательні, в яких готують їжу азіатські кухарі. Одним з таких предметів «китайського» посуду і стала пательня-wok. The undisputed fact is spreading fashion Asian cuisine. There are more fans spicy, with a special taste extraordinary food. But prepare these dishes in the usual European dishes are not always successful. Therefore, careful attention was directed to restaurateurs pots and pans in which Asian cooks prepare food. One of these items "Chinese" dishes and began frying pan-wok.otherазіатська кухнянеординарна їжапательні-wokAsian cuisineextraordinary foodpan-wokкафедра готельно-ресторанної справиПереваги використання та впровадження в закладах ресторанного господарства інноваційної пательні-wokOther