Сучасний асортимент шоколаду та його особливості - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна (My University, 2013)
Розглянуто світові інновації у виробництві нових видів шоколаду. Considered the world's innovation in the production of new types of chocolate.
Keywords: шоколад; сhocolate; харчова цінність; nutritional value; асортимент; range; кафедра готельно-ресторанної справи