Левчій, Д. В.Медвідь, Наталія Вікторівна2015-06-192015-06-192013Левчій Д. В. Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості / Д. В. Левчій, Н. В. Медвідь // Харчова промисловість. — 2013. — № 14. — С. 144-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21224У роботі розглянуті можливості використання ПІД-алгоритмів (пропорційно- інтегрально-диференційних) для автоматизації виробничих процесів на підприємствах харчової промисловості. Наведені приклади застосування та переваги використання даних алгоритмів. The paper discusses the possibilities of using PID algorithms (proportsiyno- integral-differential) for the automation of production processes in the food industry. Examples of use and advantages of these algorithms.otherхарчова промисловістьавтоматизація керуванняалгоритми оптимізаціїfood industryautomation controloptimization algorithmsкафедра фізики та професійної безпекиВикористання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловостіArticle