Гайдай, Юлія Сергіївна2022-10-192022-10-192022Гайдай, Ю. С. Організація переробки птиці та впровадження цеху переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 19,3 т м’яса за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Сергіївна Гайдай ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2022. – 84 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38470otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівптицяводоплавна птицясухопутна птицязабійптахокомбінатперо-пухова сировинатехнологіяОрганізація переробки птиці та впровадження цеху переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 19,3 т м’яса за змінуOther