Енерго- та ресурсозберігаючі технології. Осмотичні електростанції - Михайлик, Борис Вадимович (My University, 2014)
Виробництво електроенергії з альтернативних джерел за останні роки набуло значного поширення. Ведуться безперервні дослідження з розвитку існуючих технологій і вивчення нових способів добування так званої «чистої» енергії. Одна з передових технологій, що поки що перебуває на стадії експериментальних досліджень, є осмотична електростанція.
Keywords: ресурсозберігаючі технології; осмотичні електростанції; енергозберігаючі технології; ресурсосберегающие технологии; осмотические электростанции; энергосберегающие технологии; saving technologies; osmotic power plant; energy-saving technologies