Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-05-072014-05-072010Сабадаш, Н. І. Дослідження комплексної дії ферментних препаратів на вуглеводний склад гідролізатів крохмалю / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Тези доповідей, 27-28 вересня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч.1. – С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14255Досліджено кінетику процесу гідролізу крохмалю. Проведено узагальнений експеримент та дослідним шляхом встановлено оптимальні витрати ферментних препаратів для отримання сиропів з різним вуглеводним складом. Отримано математичні моделі процесу ферментативного гідролізу крохмалю, що дозволяє прогнозувати вуглеводний склад сиропів. Встановлено оптимальні технологічні параметри цього процесу. The kinetics of hydrolysis of starch. The generalization of the experiment and empirically, the optimal consumption of enzyme preparations for syrups with different carbohydrate composition. The mathematical model of the process of enzymatic hydrolysis of starch, which allows to predict carbohydrate syrups. The optimal technological parameters of the process.otherматематична модельвуглеводний склад сиропівгідроліз крохмалюферментні препаратикінетичні кривіmathematical modelcarbohydrate syrupshydrolysis of starchenzymeskinetic curvesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження комплексної дії ферментних препаратів на вуглеводний склад гідролізатів крохмалюThesis