Зверевич, Ольга СергіївнаЩур, Раїса ВолодимирівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаЯнюк, Тетяна Іванівна2016-04-202016-04-202015Використання продуктів переробки вівса в хлібопеченні / О. С. Зверевич, Р. В. Щур, Н. О. Фалендиш, Т. І. Янюк // Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи: зб. наук. праць за матеріалами ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. Інститут продовольчих ресурсів НААН України. – К.: ННЦ ІАЕ, 2015. – С. 83-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22899Стаття присвячена дослідженню впливу вівсяного концентрату на харчову цінність та показники якості хліба з борошна пшеничного першого сорту, а також на можливість подовження термінів його зберігання. Встановлено, що додавання вівсяного концентрату сприяє сповільненню процесу черствіння хліба та підвищує його харчову цінність. The article investigates the effect of oat concentrate on nutritional value and quality parameters of bread from wheat flour of the first grade, as well as on the possibility of extending the shelf life of him. It was found that the addition of oat concentrate helps slow the staling process of bread and increases its nutritional value.uk-UKовесвівсяний концентратдріжджібілокчерствінняклітковиникафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаoatsoats concentrateyeastproteinstalingcelluloseВикористання продуктів переробки вівса в хлібопеченніArticle