Вплив бактерій роду lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна - Чепель, Наталія Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Кашнікова, М. О. (My University, 2015)
Метою наукових досліджень було визначення вплив бактерій роду Lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна. The aim of research was to determine the effect of bacteria of the genus Lactobacillus Casei the process of fermentation dough with rye flour.
Keywords: процес бродіння; житнє борошно; бактерії; fermentation process; rye flour; bacteria; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології молока і молочних продуктів