Чепель, Наталія ВасилівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаКашнікова, М. О.2016-03-312016-03-312015Чепель, Н. В. Вплив бактерій роду lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна / Н. В. Чепель, Т. А. Сильчук, М. О. Кашнікова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 212-214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22687Метою наукових досліджень було визначення вплив бактерій роду Lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошна. The aim of research was to determine the effect of bacteria of the genus Lactobacillus Casei the process of fermentation dough with rye flour.uk-UKпроцес бродінняжитнє борошнобактеріїfermentation processrye flourbacteriaкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології молока і молочних продуктівВплив бактерій роду lactobacilluscasei на процес бродіння тіста з житнього борошнаOther