Дослідження гранулометричного складу клітковини - Ковтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна (My University, 2018)
Експерементально досліджено гранулометричний склад висівок та клітковини. The granulometric composition of bran and fiber has been investigated.
Keywords: клітковина; висівки; харчові волокна; сellulose; bran; dietary fiber; кафедра готельно-ресторанної справи