Використанння комбучі підвищеної кислотності в технології функціональних напоїв - Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2023)
Проаналізовано можливість використання комбучі підвищеної кислотності та гарбуза для розроблення смузі для закладів ресторанного господарства

The possibility of using high acidity kombucha and pumpkin for the development of smoothies for restaurants was analyzed
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра готельно-ресторанної справи; ферментовані напої; комбуча; чайний гриб; Medusomyces gisevii; смузі; гарбуз; заклад ресторанного господарства; fermented drinks; kombucha; kombucha; smoothies; pumpkin; restaurants