Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаГавва, Олександр МиколайовичЗахаревич, Валерій Болеславович2015-06-202015-06-202013Кривопляс-Володіна, Л. О. Параметричні моделі технологічних процесів харчових виробництв / Л. О. Кривопляс-Володіна, О. М. Гавва, В. Б. Захаревич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 33-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21242Прийняття оптимальних рішень в логістичному управлінні потоковими процесами ґрунтується на оцінці величини загальних логістичних витрат. Це зумовлено єдністю та взаємозалежністю матеріальних, енергетичних, фінансових та інформаційних потоків, що виявляються у механізмі їх взаємовідображення: фінансовий та інформаційний потоки у логістичній системі, з одного боку, є відображенням видових форм матеріального потоку, а з іншого - засобом регулювання відхилень параметрів матеріального потоку від оптимальних. This is due to the unity and interdependence of material, energy, financial and information flows found in the mechanism of vzayemovidobrazhennya: financial and information flows in the logistics system, on the one hand, a reflection of specific forms of material flow, and the other - a means of regulating the flow of material deviations options best of.otherхарчове виробництвоінформаційний потікпараметричні моделіfood productioninformation flowparametric modelкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПараметричні моделі технологічних процесів харчових виробництвOther