Ткаченко, Таісія ПавлівнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-04-262024-04-262023Ткаченко, Т. П. Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ / Т. П. Ткаченко, О. О. Петруша // Технології харчових продуктів і комбікормів : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 26-28 вересня 2023 р., м. Одеса. – Одеса : ОНТУ, 2023. – С. 29-31https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42964Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products. An analysis of the main factors preventing the determination of porosity of products with a darker crumb than bread made from high-grade wheat flour.ukпористістьоцінкахлібобулочні виробипрограма ImageJцифрове зображенняякістькафедра експертизи харчових продуктівporosityassessmentbakery productsImageJ softwaredigital imagequalityПроблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJThesishttps://orcid.org/0000-0002-6009-127X