Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБасс, Оксана ОлександрівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаМахмудов, Артур МамедовичМиколів, Іван Михайлович2021-12-102021-12-102021Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, Н. М. Ющенко, А. М. Махмудов, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147–148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36804При виборі способу виробництва харчового продукту необхідно передбачити запровадження ресурсозберігаючих технологій, отримання продукту високої якості, розроблення інноваційних продуктів з використанням сировини рослинного та тваринного походження, зниження виробничих витрат. Тому метою роботи є дослідження процесу тривалості сквашування молочної суміші для удосконалення технології кисломолочних десертів.otherкисломолочні продуктиферментаціясухі порошкикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняdry powdersfermentationsour milk productsРесурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертівThesis