Скорченко, Тетяна АнатоліївнаКравцова, Олена Валеріївна2012-06-272012-06-272007Скорченко, Т. А. Дослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напою / Т. А. Скорченко, О. В. Кравцова // Молочна промисловість. - 2007. - №6(41) - С. 52-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1923Визначено вплив сухих сироваткових концентратів на якісні показники кисломолочних напоїв. Встановлено зміни реологічних і фізико –хімічних показників кисломолочних напоїв в залежності від дози внесення сухих молочних продуктів.The influence of dry whey concentrates on the qualitative characteristics of dairy beverages. It changes the rheological and physico-chemical parameters of dairy drinks in a dose-dependent introduction of dry dairy products.otherкисломолочний напійmilk drinkсухі молочні продуктиреологічні показникиступінь синерезисуdry milk productsthe rheological parameterssynerezysu degreeДослідження впливу виду та дози сухих молочних продуктів на консистенцію кисломолочного напоюArticle