Винний туризм Узбекистану - Руднєва, Марина Григорівна; Чеченя, О. В. (My University, 2015)
На рівні всієї країни, такі програми поки що відсутні. Проте, розвиток винного туризму в Узбекистані є досить перспективним напрямком. Це обумовлено низкою чинників, а також історичними і географічними передумовами.
Keywords: винний туризм; Узбекистан; Uzbekistan; кафедра туристичного та готельного бізнесу