Теоретичні аспекти доцільності створення безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для закладів ресторанного господарства - Погорельська, Анастасія Сергіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Силка, Ірина Миколаївна (My University, 2023)
У статті проаналізовано досвід використання безглютенових видів борошна в технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення, зокрема борошняних кондитерських виробів з високими споживчими властивостями та покращеною харчовою й біологічною цінністю

The article analyzes the experience of using gluten-free types of flour in the technology of special-purpose flour confectionery products, particularly those with high consumer properties and improved nutritional and biological value
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; рисове борошно; мигдалеве борошно; кекси; безглютенові кекси; сир кисломолочний; rice flour; almond flour; cupcakes; gluten-free cupcakes; cottage cheese