Системи управління взаємовідносин із зацікавленими сторонами - Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2013)
Стратегічне управління підприємствами може бути набагато ефективнішим і результативнішим, якщо менеджери почнуть ураховувати інтереси різних зацікавлених сторін — суб’єктів внутрішнього та зовнішнього середовища, які переслідують певні інтереси, пов’язані з отриманням вигоди від взаємодії з підприємством, мають можливість впливати на його діяльність, та, які є об’єктом інтересу з боку самого підприємства. Strategic management of enterprises can be much more effective and efficient if managers begin to consider the interests of different stakeholders - the subjects of internal and external environment, which pursue certain interests associated with obtaining the benefits of cooperation with the company, have the ability to influence its activities, and that They are the object of interest on the part of the enterprise.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; стратегічне управління; системи управління відносинами; зацікавлена сторона; strategic management; management relations; party concerned