Дегустація: основи процесу - Попова, Валентина Миколаївна; Чехун, Марина Григорівна (My University, 2020)
В роботі наведено теоретичні і практичні матеріали для навчання й підвищення кваліфікації дегустаторів (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) по визначенню органолептичної оцінки якості алкогольних напоїв The work provides theoretical and practical materials for training and advanced training of amateurs (testers; qualified testers, expert testers, specialized expert testers) to determine the organoleptic assessment of the quality of alcoholic beverages.
Keywords: дегустація; органолептична оцінка; сенсорний аналіз; tasting; sensory analysis; organoleptic assessment