Фактори, від яких залежить успіх роздрібної торговельної мережі - Скригун, Наталія Петрівна; Коношенко, Лілія Вікторівна (My University, 2014)
Розглянуто типи споживачів та фактори, що стимулюють їх до здійснення покупки. З’ясовані мотиви покупок різних типів споживачів. Доведена важливість процесу навчання персоналу та використання сучасних рекламних засобів, здатних привернути увагу потенційних покупців до торгової точки. The types of consumers and factors that stimulate them for buying are described. The reasons of different types consumers’ purchasing are found out. The importance of personnel studying process and use of modern advertising techniques that can pay attention to the potential consumers to the trade point are proved.
Keywords: маркетинг; теорія поколінь; внутрішній маркетинг; marketing; theory generations; inner marketing; кафедра маркетингу