Перспективи формування соціальної відповідальності вітчизняних туристичних підприємств - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2012)
Розглянуто питання щодо розвитку корпоративної соціальної відповідальності набули саме для організацій сфери туризму, які функціонують у постійній взаємодії з навколишнім середовищем. Questions about corporate social responsibility became just for tourism organizations, which operate in constant interaction with the environment.
Keywords: відповідальність; підприєпств; responsibility; enterprises; кафедра туристичного та готельного бізнесу