Національний університет харчових технологій2024-02-122024-02-122023Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2023. – № 33-34. – 154 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41893Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development opera-tions on technology of foodstuff, chemical, bio-chemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engi-neers and technical personnel of the food industry.сировинаматеріалипроцеси харчових виробництвпроектуваннятехнологіяraw materialsfood productionprocessestechnologydesignХарчова промисловість №33-34