Використання насіння чіа, як функціональну добавку, у виробництві зефіру - Усатюк, Світлана Іванівна; Бондарчук, Марина Борисівна (My University, 2020)
Досліджено питання використання функціональної добавки чіа у технології зефіру.

The issue of using the functional additive chia in marshmallow technology was studied.
Keywords: зефір; чіа; функціональний інгредієнт; marshmallow; chia; functional ingredient; кафедра експертизи харчових продуктів