Дітріх, Ірина ВікторівнаСомик, Олена Олександрівна2020-06-172020-06-172019Патент на винахід № 120239, МПК (2019.01) A23 L 17/00 Котлети рибні / Дітріх І. В, Сомик О. О. ; заявник – Національний університет харчових технологій. -№ а201811714 ; заяв. 28.11.2018 ; опубл. 25.10.2019, Бюл. № 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31521Котлети рибні, які відрізняються тим, що як філе риби використовується філе минтаю, додатково містять квашену білокачанну капусту Fish cutlets, which differ in that pollock fillets are used as fish fillets, additionally contain sauerkraut cabbageфіле минтаяквашена білокачанна капустабіологічна цінністьорганолептичні властивостіpollock filletsauerkraut cabbagebiological valueorganoleptic propertiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКотлети рибні (Деклараційний патент на винахід № 120239)Other