Паливні брикети з біомаси як альтернативне паливо - Гвізда, Наталія Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У матеріалах розглядається використання паливних брикетів з біомаси як екологічного та енергоефективного альтернативного джерела енергії

The materials examine the use of biomass fuel briquettes as an eco-friendly and energy-efficient alternative energy source.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; паливні брикети; fuel briquettes; біомаса; biomass; альтернативне паливо; alternative fuel; екологія; ecology; енергоефективність; energy efficiency