Пасічний, Василь Миколайович2013-10-252013-10-252009Пасічний, В. М. Класифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктів / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2009. - № 2. - С. 17-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10639У статті йдеться про розроблення науково-обґрунтованих рекомендацій, з застосуванням елементів НАССР. Що забезпечить, при їх впроваджені, виробництво якісних конкурентних м’ясопродуктів, у відповідності з вимогами вітчизняного і міжнародного законодавства. The article deals with the development of evidence-based guidelines, using elements of HACCP. .When they are implemented, the production of quality meat products competitive in accordance with the requirements of domestic and international law.otherякісні характеристикибезпека м’ясних продуктівкомбіновані продуктиquality characteristicssafety of meat productscombined meat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКласифікація та стандартизація показників якості комбінованих м’ясопродуктів. НАССР. Система безпеки м’ясних продуктівArticle