Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів - Ковбаса, Володимир Миколайович; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2006)
В статті приведені основні переваги впровадження кредитно-модульної системи в закладах вищої освіти. Наведена низка вимог до організації навчального процесу та шляхи реалізації Болонської декларації на кафедрі хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Keywords: вища освіта; рейтингова система; самостійна робота; контроль викладання; рейтинговая система; higher education; rating system; independent work; control of teaching; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів