Кравцов, Олександр ОлександровичКобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2018-04-062018-04-062016Користь олій з нетрадиційної рослинної сировини / О. С. Кобець, О. О. Кравцов, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 30-31 травня 2016 р., м. Кривий Ріг. - Видавець : ФОП Чернявський Д. О., 2016. – 188 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26885Використовуючи в їжу олії з нетрадиційної рослинної сировини потрібно знати з якими саме продуктами можна їх поєднувати для того, щоб вони приносили користь. Готуючи страви з використанням олій і додаючи їх в свій дієтичний раціон можна не лише захистити організм від токсинів і шлаків, але і підвищити імунітет організму. When using oils from non-traditional vegetable raw materials, you need to know which products you can combine in order to make them useful. While cooking dishes with the use of oils and adding them to your diet, you can not only protect the body from toxins and slags, but also increase the immunity of the body.uk-UKрослинна оліяvegetable oilхарчуванняfoodкафедра готельно-ресторанної справиКористь олій з нетрадиційної рослинної сировиниOther