Млин у гербовій символіці - Силка, Оксана Захарівна; Синявська, Лариса Іванівна (My University, 2011)
Символізм млина, як уособлення віковічних традиційних занять населення, розвитку інженерної думки свого часу знайшов відображення у гербовій символіці. Автори наводять виявлені герби із млиновою символікою на просторах України, Російської Федерації та Казахстану The symbolism of the mill, as the personification of old, traditional occupations, development of engineering in its time stamp is reflected in symbolism. The authors cite found symbolic emblems of the mill in the vast Ukraine, Russia and Kazakhstan.
Keywords: млин; герб; геральдика; мельница; mill; coatofarms; heraldry; кафедра гуманітарних дисциплін