Напрями удосконалення механізму регулювання торговельних зв’язків харчової промисловості - Кириченко, Ольга Миколаївна (My University, 2000)
В статті розглянуті основні елементи механізму державного регулювання зовнішньоекономічних зв’язків харчової промисловості України. Виявленні вузлові проблеми функціонування та розвитку зовнішньоекономічної діяльності харчової промисловості. In article the basic elements of the mechanism of State regulation of foreign economic relations of the food industry of Ukraine. Identify the main problems of the functioning and development of foreign economic activity of the food industry.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; державне регулювання; фактори впливу; проблеми; політика; foreign economic activity; government regulation; influence factors; problems; policies; кафедра економіки праці та менеджменту