Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України - Христенко, В. І.; Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2003)
Показано, що основним напрямом економії ПЕР в бурякоцукровому виробництві має бути зменшення витрат тепла (пари) на технологічний процес. Наведено загальну класифікацію енергозберігаючих заходів та загальні підходи до черговості їх впровадження. It is shown that the main direction of saving fuel and energy resources in sugar beet production must be reduced flow of heat (steam) on the technological process. Given the General classification of energy saving measures and General approaches to the sequence of their implementation..
Keywords: економія тепла; heat saving; заходи; events; черговість впровадження; consistent implementation