Активізація інноваційної діяльності у контексті загального економічного розвитку України - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2012)
В статті проаналізовано стан інноваційної сфери. Обґрунтовано взаємозв’язок активізації інноваційної діяльності та загального розвитку економіки.

In the article the state of innovation sphere. Proved the relationship enhanc einnovation and overall economic development.
Keywords: інновації (економіка); innovation; економічний розвиток; наукові дослідження; economic development; scientific development; кафедра маркетингу