Теоретико-методологічні підходи до визначення реструктуризації - Гунько, Н. О. (My University, 2011)
В даній роботі розглянуто підходи різних авторів до поняття «реструктуризація» та запропоновано авторське визначення, досліджено основні форми реструктуризації підприємств, етапи процесу реструктуризації та основні методи розробки програми реструктуризації. In this article considers the approaches of different authors to the concept of "restructuring" and suggested author’ definition, investigated main forms of restructuring, the stages of the restructuring process and the basic methods of developing a program of restructuring.
Keywords: реструктуризація; реструктуризація виробництва; реструктуризація активів; фінансова реструктуризація; реорганізація; restructuring; restructuring of production; restructuring of assets; financial restructuring; reorganization