Застосування комплексного підходу до підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів - Опалатенко, Діна Вадимівна; Ворвихвост, Андрій Миколайович; Камбулова, Юлія Вікторівна (My University, 2024)
У статті розглядається застосування комплексного підходу до підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів шляхом збагачення сировини та оптимізації рецептури. Досліджено вплив функціональних інгредієнтів на фізико-хімічні та органолептичні характеристики готових виробів. The article discusses the application of a comprehensive approach to increasing the nutritional value of flour confectionery products by enriching raw materials and optimizing recipes. The influence of functional ingredients on the physicochemical and organoleptic characteristics of finished products was studied.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; харчова цінність; функціональні інгредієнти; flour confectionery products; nutritional value; functional ingredients; functional ingredients