Основні чинники регіонального поділу України у геополітичних уподобаннях населення - Гриц, Л. Т.; Жук, Вадим Васильович (My University, 2015)
Висвітлюються основні причини регіонального поділу України у геополітичних уподобаннях населення та окреслюються шляхи його подолання. Highlights the main causes of the regional division of Ukraine in geopolitical preferences of the population and outlines ways to overcome.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; регіони; Україна; геополітика; національність; мова; релігія; менталітет; regions; Ukraine; geopolitics; nationality; language; religion; mentality