Паньков, Дмитро Васильович2017-06-152017-06-152017Паньков, Д. В. Факторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукції / Д. В. Паньков // Автоматика 2016 : 23 міжнародна конференція з автоматичного управління, 22–23 вересня 2016 р. – Суми : 2016. – С. 214https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25533Розглянуто один із семи інструментів якості, створено діаграму Ісікави для якості готової продуктії хлібопекарського виробництва. Проведено аналіз факторів, що впливають на якість готової продукції. One of the seven quality tools is studied; Ishikawa diagram of productivity quality of ready bakery production is created. Analysis of factors affecting the quality of the finished product is conducted.uk-UKякість продукціїproduct qualityфакторно-цільовий аналізtarget-factorial analysisавтоматизоване керуванняautomated controlкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаФакторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукціїArticle