Факторно-цільовий аналіз хлібопекарського виробництва для задач автоматизованого керування якістю продукції - Паньков, Дмитро Васильович (My University, 2017)
Розглянуто один із семи інструментів якості, створено діаграму Ісікави для якості готової продуктії хлібопекарського виробництва. Проведено аналіз факторів, що впливають на якість готової продукції. One of the seven quality tools is studied; Ishikawa diagram of productivity quality of ready bakery production is created. Analysis of factors affecting the quality of the finished product is conducted.
Keywords: якість продукції; product quality; факторно-цільовий аналіз; target-factorial analysis; автоматизоване керування; automated control; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка