Наливайко, КостянтинПрибильський, Віталій Леонідович2016-06-102016-06-102008Наливайко, К. Ф. Удосконалення технології ферментованих напоїв на основі меду / К. Ф. Наливайко, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23511Стрімкий розвиток харчової промисловості вимагає від виробників пошук нових технологій, які б забезпечили їх продукції гідне місце на ринку збуту. При цьому для підприємств пиво- безалкогольної галузі основною метою є зменшення виробничих витрат із забезпеченням високої якості готової продукції. Одним з найважливіших напрямків соціально-економічного розвитку України є збільшення виробництва харчових продуктів і напоїв оздоровчого напрямку, вдосконалення існуючих та впровадження новітніх технологій. The rapid development of the food industry requires manufacturers to search for new technologies that would ensure their rightful place products on the market. Thus for soft drinks industry enterprises pyvo- main purpose is to reduce the production costs of providing high-quality finished products. One of the most important areas of socio-economic development of Ukraine is to increase food production and health drinks direction, improving existing and introducing new technologies.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментовані напоїсировинатехнологіяfermented beveragesraw materialstechnologyУдосконалення технології ферментованих напоїв на основі медуThesis