Смузі «Живинка» - Павлюченко, Олена Станіславівна; Вовк, Ганна Михайлівна (My University, 2018)
Смузі на основі авокадо і ківі, відрізняється тим, що в рецептуру додатково включено банан і вівсяний відвар. Smoothie based on avocado and kiwi, differs in that the recipe additionally includes banana and oat broth.
Keywords: смузі; авокадо; ківі; банан; вівсяний відвар; smoothie; avocado; kiwi; banana; oat broth; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції