Новітні технології вивчення фінансових дисциплін - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2009)
Розглянуто новітні технології вивчення фінансових дисциплін, складові методології, критерії оцінювання знань. Consider the latest technology study of financial discipline, component part methodology, the criterion estimate knowledge.
Keywords: новітні технології; методи навчання; методологія; самостійна робота; критерії оцінювання знань; latest technology; methods training; methodology; work independent; criterion estimate knowledge; кафедра фінансів