Економетричні методи моделювання - Медведєв, Микола Георгійович (My University, 2003)
Описано основні методи побудови економетричних моделей. Відмітною рисою посібника є те, що майже весь матеріал подається на прикладах і задачах.
Keywords: економетрія; моделювання; прогнозування; эконометрия; моделирования; прогнозирования; econometrics; modeling; forecasting; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.