Особливості перестрахування ризиків у нерезидентів - Говорушко, Тамара Андріївна; Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2001)
Стаття присвячена аналізу сучасного стану, перспективам розвитку та особливостям перестрахування ризиків у нерезидентів This article analyzes the current state of, and prospects of features reinsurance risks from non-residents
Keywords: ризики; нерезиденти; перестрахування; risks; residents; reinsurance; кафедра фінансів; кафедра економіки і права